SAS EVENT: GRÖNA LUND 28 MAJ

För tredje året i rad så kommer jag att besöka SAS Eurobonus och American Express event på Gröna lund för SAS Guld- och Diamantmedlemmar. 

Precis sin tidigare år så slås grindarna upp redan klockan 10:00 för oss eventgäster. Men egentligen så är det inte så himla VIP som man vill få det att framstå. Det bjuds på lite chips, smoothies samt freebies från ovan nämnda arrangörer. Men det bästa är att parken öppnas 2 timmar innan allmogen får tillträd, så det är minimala köer första tiden. Samt att man får ett åkband med SAS logga på som gäller hela dagen.

Tidernas värsta fall?

Som tidigare så har Grönan även slagit till med något nytt. I år så är det Ikaros ”95 meter upp i luften så lutas stolen i 90 grader och ditt ansikte är nu riktat mot marken!”. Vilket i och för sig låter som en magruskare men jag tror ändå inte den kommer vara inärheten av min nära-döden-upplevelse på Six Flags Great Adventure i Jackson Township, NJ 2015. Där jag efter mycket om och men, samlande mod för att tillslut åka en av världens högsta berg och dalbanor Kingda Ka! Men till skillnad från tidigare år så kommer jag att vara ensam med tre barn på Grönan under eventet. Medan deras föräldrar snällt får vänta utanför tills parken öppnar.

 / JK

Taggad , , , ,

2 tankar om “SAS EVENT: GRÖNA LUND 28 MAJ

 1. johan skriver:

  Vi ska också på eventet. Måste man vara på plats klockan 10-12?
  Tänkt oss åka in runt 14, tror du det funkar?

  Gilla

  • johankaly skriver:

   Ursäkta för sent svar. Det vågar jag faktiskt inte uttala mig om, då det är SAS som håller i eventet. Enklast är nog om du ringer Gröna Lund och frågar. För jag tror du får ett bättre svar från dem än du får från SAS.

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: