BRA Black Friday flyg från 149:- Passa på och boka en spontanresa i januari/februari

braIgår så fick jag ett mail från flygbolaget BRA som avslöjade att det skulle komma ett grymt Black Friday erbjudande!  Med inrikesresor från samtliga destinationer för endast 149 spänn!

Det ska erkännas att jag var skeptisk till detta erbjudande. Just för att andra flygbolag ibland kommer med liknande lockpriser som sen är svåra att kombinera med vettiga avgångstider och hemresor. Men för någon timme sedan så böljade jag kolla runt på FlygBRA.se och blev väldigt överraskad när jag hittade flera destinationer och avgångar som passade min kalender.

Så med risk för att reta upp någon infantil asfaltsindian så kunde jag inte låta bli att boka lite ”onödiga” flygresor enbart för att fylla ut min OpenFlight profil med nya streck och flygplatser. Så i januari är jag inbokad på följande flighter:

  • Mora -> Ängelholm -> Bromma
  • Bromma -> Kalmar -> Bromma

bra-rundFördelen med BRA är att man förutom flygbolagets egna bonusprogram BRA Vänner även kan kreditera de intjänade poängen till Finnair Plus. Vilket passar mig utmärkt nu när jag har valt att börja samla poäng hos Finnair. Så för 596:- så får jag 1.200 poäng, 4 flighter, 3 nya flygplatser samt tre nya linjer på kartan! För jag kommer mer eller mindre bara flyga tur och retur utan att spendera mer än någon timme på flygplatserna.

/ JK

Taggad , , , , , ,

En tanke på “BRA Black Friday flyg från 149:- Passa på och boka en spontanresa i januari/februari

  1. […] Hela den här cirkusen bakom den här resan började i samband med att BRA körde sin Black friday kampanj i november förra året. För det var då som jag kläckte den briljanta idén och bestämde mig […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: