Köptips 25 GB Mobilt bredband (kontantkort) och en schyst 3G-router för endast 246 kr

Huawei E5330 Hallon.seMobilt bredband på semestern behöver inte alls vara dyrt! I det här blogginlägget så kommer jag gå igenom en beprövad budgetlösning.

Allt börjar med att morsan berättade att hon skulle ta med sig mina syskonbarn på en weekend till Kolmorden och Vildmarkshotellet. Förvisso inte en allt för lång bilresa men ändå drygt tre timmar i baksätet. Och du minns nog barndomens långa bilresor där det enda man kunde roa sig med var lekar som Gul bil. Men framförallt att reta gallfeber på föräldrarna genom att ständigt upprepa frasen -är vi framme snart?!?!

Med ett eget mobilt WiFi i baksätet eller på semestern så kommer ungarna kunna sjunka in i en film eller gå ut på Pokémon Go jakt utan att det krävs ytterligare abonnemang eller att din mobil måste lånas ut.

Huawei E5330

Kjell & Company säljer ett startpaket från mobiloperatören 3 med en bärbar 3G router från Huawei. Men tillhörande kontantkort med 5Gb surf. Jo den är operatörslåst till 3. MEN fördelen är att Hallon.se ägs av 3 och använder samma mobilnät. Så det är bara att stoppa i ditt nya kontantkort från Hallon och börja surfa utan problem. Så du behöver aldrig låsa upp din router om du inte vill börja använda andra mobiloperatörer.

Desutom så har routern ett inbyggt batteri med 6 timmars batteritid Den är även så pass liten att den bara är att stoppa i fickan då den endast väger 128g. Så du kan ha mobilt WiFi med dig oavsett vart du är så länge det finns mobilteckning. I paketet så hittar du följande;

 • En 3G-router från Huawei.
 • Ett SIM-kort från mobiloperatören 3.
 • 7 dagars fri surf (max 5Gb).
 • Upp till 6 timmars batteritid.
 • En mikro USB-laddare.

När du har använt upp din medföljande surf som ingår i paketet så är det bara att byta till ditt nya SIM-kort från Hallon. Så har du ytterligare 20Gb surf eller så mycket som du har valt.

Beställ din Huawei E5330 hos Kjell & Company för 149:-

HallonMobilt bredband från Hallon.se

Efter en hel del googlande och noga jämförande mellan de olika mobiloperatörerna. Så föll till slut mitt val på Hallon och deras mobila bredband STOR med 20Gb surf för ynka 149 kr. Att jag desutom slipper låsa upp routern gjorde inte saken sämre. Surfmängden är giltig i 30 dagar från aktiveringen. Och det räcker gott och väl för att en familj ska kunna surfa och kolla på Netflix. Om du inte kommer att förbruka så mycket surf. Så finns det även andra alternativ som t.ex. 5Gb surf för ynka 89 kr. Fördelar med att välja Hallon;

 • Fungerar direkt i routern.
 • Ingen bindningstid (kontantkort).
 • Alltid fast pris och så mycket surf som du laddat med.
 • Inga krångliga fakturor. Du laddar på via din profil hos Hallon.

Beställ kontantkort med surf hos Hallon för 149 kr

Ett litet tips innan du handlar

Om du inte redan är det så bli medlem i Refunder om du inte redan är det. För det kommer att ge dig 52 kr tillbaka i återbäring när du beställer mobilt bredband från Hallon.se samt hos  549 andra välkända webbutiker som Nelly, Zalando, SAS med fler. Desutom så får du även en välkomstbonus på 50 kr när du registrerar dig.

/ JK

Taggad , , , , , , , ,

2 tankar om “Köptips 25 GB Mobilt bredband (kontantkort) och en schyst 3G-router för endast 246 kr

 1. Elin skriver:

  Hej!

  Jag gjorde samma sak, men får inte hallon-kortet att fundera i routern. Måste man göra nånting/aktiver nånting eller så innan? Jag stoppade bara in kortet, och själva singnalstyrkan lyser bararött och jag får ingen kontackt.

  Tack på förhand

  Mvh
  Elin

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: