Matcha din medlemsstatus i en nordisk hotellkedja mot Nordic Choice Club!

NCFör visso så är jag inte först på bollen med att berätta om det här erbjudandet ifrån Nordic Choice som driver hotellkedjorna Clarion, Comfort samt Quality. Och det ät tyvärr inte ens aktuellt för alla som följer Grattis Världen. MEN om du har status hon någon av av gästprogrammen nedan i listan nedanför så läs! För det är är bråttom då erbjudandet enbart gäller fram till den 20:e juni!

Gör din status match här

Just nu så rullar en kampanj från Nordic Choice Club som går ut på att om du har status hos en annan hotellkedja så kan du göra en status matchning och få samma nivå hos Nordic Choice Club som du har hos den andra kedjan. De aktuella gästprogram som du kan matcha mot är följande:

  • Scandic Friens
  • Elite Hotel Quest Program
  • Thon Discovery
  • Club Carlson
  • First Member
  • Best Western Rewards

För även om jag bara bor några få nätter på Clarion runt om i Sverige. Så kunde jag inte tacka nej till möjligheten att bli guldmedlem i Nordic Choice Club genom mitt Club Carlson Gold. Så nu kommer jag garanterat att boka fler nätter hos det gästprogram som av många frekventa resenärer anses vara det bästa inom Norden.

/ JK

Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: