Hjälp till att rädda nattågen till Jämtland – Skrivunder !

Nattågen
För en stund sedan så fick jag en länk från Svenska Turistföreningen som har startat ett upprop för att rädda nattågen upp till Jämtland. För tydligen så planerar SJ att lägga ner den reguljära nattågstrafiken upp till Jämtland redan nu i vår. Då SJ har bestämt sig för att den är olönsam och bara ska köras högsäsong och snart står Norrlandstrafiken på tur att utvärderas av trafikverket.

Som har kommit fram till att det inte längre är lönsamt för statliga SJ att köra nattågstrafiken upp till Jämtland. Vilket Svenska Turistföreningen (STF) optimerar sig emot och menar att flertalet jobbtillfällen hotas. Därför vill man att regeringen gör en mer nanogram utredning än den som SJ själva har gjort.

Skriv under här – www.raddanattagen.se

För även om du som bloggläsare anser att det är ganska så oväsentligt om det går nattåg eller ej till Jämtland. Så är det ändå en viktig del för att kunna låta norra Sverige leva och utvecklas. Och jag delar helt och hållet den uppfattning som Svenska turistföreningen (STF) har om att nattågstrafiken har missköts och behöver moderniseras. För bara under den period som jag har bloggat för Grattis Världen så har jag lyckats avverka stora delar av det svenska nattågsnätet i Sverige.

  • Stockholm – Kiruna
  • Lund – Stockholm
  • Göteborg – Östersund

/ JK

Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: