Direktflyg till Visby för enbart 238 kr

VisbyTidigare idag när jag kollade igenom min inkorg så hittade jag ett mail från BRA. Om att dem hade direktflyg till Visby under sommaren ifrån 8 destinationer. Och det är ju några år sedan som jag besökte Visby och Gotland sist. Så det passade mig utmärkt att kunna resa ner till Gutarnas ö till ett bra pris för en weekend. 

Så när jag kollade passande datum direkt hos BEA så hittade jag biljetter för enbart 350:- från Norrköping. Vilket får ses som ett bra pris även om det är en bit att åka ifrån Stockholm också. Men av nyfikenhet så kollade jag ändå in om det inte skulle gå att boka dessa biljetter billigare. Så jag surfade in på Skyscanner och gjorde samma sökning vilket resulterade i att jag hittade samma avgångar för 331:- via Ticket. Men jag ansåg att det inte var någon direkt förtjänst som är värd att gå igenom en resebyrå för. Och som jag ofta påpekar i Grattis Världen så ska man boka direkt hos flygbolagen för att undvika problem, men när det gäller inrikesresor så är det mindre noga trots allt, fram kommer man alltid.

Men av ren nyfikenhet så gjorde jag en ny sökning på Supersavertravel.se Sverige -> Visby. Och hittade då direktflyg med Nextjet från Västerrås för enbart 238 spänn! Så nu har jag en kvällsavgång inbokad i juni till en av Östersjöns pärlor. Då återstår bara det praktiska med att hitta boende och en passande hemresa som avslutning på min spontan weekend på Gutarnas ön. Som jag inte riktigt vet vad jag ska fylla ut med. Men det visar sig helt enkelt om det blir färja eller flyg hem.

/ JK

Taggad , , , , , , , , , ,

En tanke på “Direktflyg till Visby för enbart 238 kr

  1. […] När jag bokade resan i slutet på maj så hade jag inte en tanke på att det var samma vecka som Almedalen. Det insåg jag först när jag skulle boka hotell inför min weekend. För det visade sig att alla hotellen som jag kollade på var fullbokade över den helgen. Men fördelen med att bo mycket på hotell är ju att man får statusförmåner som att det alltid finns rum tillgängliga för statusgäster. Så när jag ringde Clarion blev jag informerad om att det förvisso fanns familjerum kvar men att dessa skulle kosta drygt 4.500:- per natt! Ett liknande svar fick jag även när jag ringde till Scandic.. Men skam den som ger sig som det heter jag har löst värre problem förr. […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: