Golden Air istället för SJ – Bromma till Halmstad

GoldenairDet är nog ingen hemlighet för den trogne Grattis Världen läsaren att jag reser en hel del kost och tvärs inrikes och då nästan uteslutande kuskar runt med tåg. I synnerhet med min strulande bundsförvant SJ som ofta bjuder på små överraskningar som signalfel och snattade elledningar..

Nu på morgonen så fick jag ett mail med frågan om jag har möjlighet att ta ett möte nere i Halmstad den 1 december. Och då mötet är efter lunch så började jag fundera på om det var värt att att gå upp onödigt tidigt på en tisdag för att ta tåget ner. Men jag såg ganska fort att restid och avgångstid inte alls kändes aktuell för min del. Därför var det bara att kolla på alternativ för att kunna befinna mig på plats i Halmstad.

  • Alt 1). Ta tåget ner kvällen innan till Halmstad och övernatta på hotell.
  • Alt 2). Kolla på inrikesflyg och ta en morgon flight sen boka kvällståg hem.

En snabb avräkning visade att det fanns billiga flygbiljetter ifrån Bromma Airport till Halmstad City Airport med Golden Air för 495:- enkel resa. Så summan av kardemumman är att jag spar en massa tid, en onödig hotellnatt, slipper ta mig ut till Arlanda och desutom får pricka av en ny flygplats och ett nytt flygbolag.

/ JK

Taggad , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: