Traderafynd: nattåg ifrån Göteborg upp till Jämtlands residensstad

Visit östersundFör bara några dagar sedan så låg jag uttråkad på ett hotellrum i Shanghai och slökollade på Tradera. När jag av en slump fick syn på en intressant auktion och sekunderna senare hade lagt ett startbud. Som var på 400 spänn för en nattågsresa i 1klass kupé ifrån Göteborg upp till Östersund. 

Tidigare i morse så vaknade jag till av att mobilen plingade till av ett mail om att jag tydligen hade vunnit auktionen som den enda budläggaren. Så jag insåg ganska fort att det kanske inte var helt genomtänkt. För mig som bor i Stockholm är det kanske inte den mest ultimata utgångspunkten att starta en resa i Göteborg C. Framförallt inte när man ska resa norrut. Men och andra sidan är det ändå ganska så enkelt att kasta sig på ett tåg ner till gruppboendet för efterblivna fiskare. Men trots allt så gillar jag Göteborg och får nu även chansen att eventuellt besöka Lisebergs julmarknad några timmar under dagen innan jag ska bege mig norrut mot Östersund.

Desutom så får den här resan bli startskottet för mitt kommande Mission Nils Holgerson. Som jag kommer att skriva ett blogginlägg om lite längre fram i Grattis Världen. För även om jag har besökt Östersund många gånger tidigare så har jag aldrig riktigt tagit mig tid att utforska Jämtlands residensstad. Desutom så är min plan att flyga hem till Arlanda ifrån Åre Östersund Airport (OSD) / JK

Taggad , , , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: