Castro & Co får tyvärr vänta på mitt sällskap

Nu har jag en dryg månad på mig för att bestämma vart fan jag ska ta vägen när jag fyller år. För det kommer ju knappast att bli Las Vegas som den testosteronfyllda och stereotypa hejaklacken ivrigt har propagerat för..

Och tyvärr så måste jag skjuta upp min resa till Kuba framåt vintern då jag inte har riktigt den tiden som en sådan resa skulle kräva. Så den slitna baren i Havanna får gott vänta på mitt sällskap, och jag får vänta på min cigarr och kupa rom. Men bara för den sakens skull så har jag inte gett upp min plan på att försvinna från Sverige några dagar i samband med min födelsedag.

Men frågan är fortfarande vart jag ska gömma mig från alla mina vänner och familj som troligtvis vill påminna mig om att jag faktiskt fyller 30år och bör uppvaktas för detta. När jag vänligen men kanske lite bittert har påpekat att jag inte vill göra något jippo av det hela. Inte för att jag har ångest utan mer för att jag inte tycker att det är något att fira. Så det visar sig väl vart jag tar vägen.

Det enda som jag vet är att jag ska ner till Köpenhamn om någon vecka för att andas lite. Genom att umgås med lite vänner i sällskap av kall pilsner och smørrebrød.

/ JK

Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: