40 sätt att göra en korv med bröd – Korvar från hela världen

Korv1

Det handlar inte bara om en korv och ett bröd:

Det handlar om ett utvalt och gastronomiskt lexikon. Med 40 olika lekfulla smakkombinationer och varianter från de New Yorks ikoniska “dirty water dogs” till sydamerikanska street-cart dogs och japanska octo-dogs. Och som jag har skrivit så många gånger innan, man tar korvseden dit man kommer!

Och även om jag måste medge att personen som gjorde den här listan kanske borde ha gett sig ut i världen, den utanför mammas källare. Innan den här listan skrevs så är den ändå inspirerade trots vissa felaktigheter. Så kanske den inspirerar någon mer än mig att göra en ny bucket-list över alla korvar man måste äta innan det är dags att kasta in handduken.

Korv2/ JK

Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: