Tävla om en Narrative Clip 2 och få $52 i förbeställningsrabatt

Narrative Clip 2Tidigare idag när jag satt och njöt av vårsolen tillsammans med en kollega nere på Söder. Så kom frågan om vad jag tror om den nya Narrative Clip 2? Lite pinsamt så ska jag erkänna att jag inte ens visste att att det svenska teknikföretaget bakom den lilla livsstilskameran skulle lansera en uppföljare inom kort!

Efter lite skrollande på hemsidan så visade det sig att företaget kör en kampanj samt en tävling i samband med den stundande lanseringen. Där man kan vinna en helt ny Narrative Clip 2!

Allt man behöver göra är att signa upp sig för ett e-mail i som kommer skickas ut när det är möjligt att förbeställa kameran. Desutom så får man även check som ger $52 rabatt vid förbeställningen! Alltså så kommer den bara att kosta $142 vid förbeställningen.

Klicka här för att komma till tävlingen!

Jag signade upp mig direkt och hoppas naturligtvis på vinst! I annat fall så kommer jag vara en av de första som förbeställer ett exemplar av Narrative Clip 2 i rött! Just för att jag är så sabla nöjd med min nuvarande Narrative Clip ifrån den första generationen.

Jag har tidigare skrivit om Narrative Clip och vikten av att ta schysta bilder så att man inte ångrar sig sedan. Och det är helt klart värt att signa upp sig i tävlingen för chansen att vinna. Det är ett seriöst företag så inkorgen kommer inte att fyllas med massa spam och annan skit.

/ JK

Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: