SAS Event: Gröna Lund 31 maj

Gröna LundFör någon vecka sedan så blev jag informerad om att SAS kommer att ha ett event för sina statusresenärer på Grönan söndagen den 31 maj. Dock så förvånar det mig att SAS inte själva har gått ut med den här informationen. Dock så är det ett riktat erbjudande till oss med status i SAS lojalitetsprogram Eurobonus på nivån Guld eller högre. 

Erbjudandet innebär att Grönan öppnar redan klockan 10.00 två timmar tidigare än ordinarie tid för eventgästerna. Desutom så ingår det ett gratis åkpass per gäst samt fritt inträdde och tillgång till hela parken. Så eftersom att jag fortfarande är barnsligt förtjust i nöjesparker så bokade jag så klart upp 4 biljetter direkt!

Men trots detta så faller inte Grönan mig direkt på läppen då parken är både liten och ganska tråkig rent generellt. Men det är ändå ett bra tillfälle att få besöka det nya spökhuset House of Nightmares. Som Grönan har slagit på stora trumman för och desutom gett 13 års gräns.

Så förhoppningsvis så ska det väl vara roligare än föregången som befolkades av baltiska gästarbetare med Buttericksutstyrsel.. Men man ska ju inte hoppas på alltför mycket när det kommer till Långa landet Falukorv och lagom är bäst tänket.

/ JK

Taggad , , , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: