Följ vår 320 mils tågresa 68º nord om polcirkeln live direkt på Instagram!

INSTANormalt sett så brukar jag få gå upp klockan 04;00 för att beställa en Uber till antingen Arlanda Express eller Flygbussarna. Lite beroende på bagagemängd när jag ska ut och resa. Men idag så har jag inte behövt stressa det minsta. Och i skrivandets stund så sitter jag i SJ Loungen på Stockholm C och smuttar på en kopp blaskigt kaffe. I väntan på att klockan ska bli 17:30 så att jag kan bege mig mot Spår 4 för att kliva ombord på Nattåg 94 för att göra mig hemmastadd i vår sovvagnskupé mot Kiruna och sedan ett tågbyte senare vidare mot Narvik.

Men även om jag faktiskt kommer att tillbringa åtskilliga hundratals mil på rälsen de kommande dagarna. Så har jag insett att det kommer att bli på tok för omständligt att liveblogga från vår från vår 320 mil långa tågluff 68º Nord om polcirkeln. Innan jag har kommit hem igen och har tillgång till stabil WiFi. Så därför har jag löst det på ett annat sätt.

För det har ju tyvärr hitintills inte alls blivit så värst många foton uppladdade från varken mig eller Grattis Världen på mitt Instagramkonto. Trots att jag tidigare har predikat om att man ska försöka ta så många bilder som möjligt under sina resor. Så därför bestämde jag mig alldeles nyss för att jag ska livedokumentera hela vår resa direkt på Instagram – Från och med nu!

Så väl mött på http://instagram.com/johankaly

/ JK

Taggad , , , , , , , , , , , , , , , , ,

En tanke på “Följ vår 320 mils tågresa 68º nord om polcirkeln live direkt på Instagram!

  1. […] i arbetet med att återberätta resan. Dock så kommer det nog att dyka upp en och annan bild på Instagram tills dess. För det blev kanske inte fullt så mycket bilder, som jag från början hade tänkt […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: