Reseabstinens och sömnlösa nätter

2014-06-19 13.27.41Ibland så är min reseabstinens starkare än vanligt och just i natt så är den på väg att kunna nå sitt klimax. Enda sedan i början av december så har jag varit fast i ett monotont projekt åt en av våra kunder. Men om mindre än tre veckor är det äntligen dags för ett riktigt äventyr igen.

Då bär det av på vår tågluff 68º grader nord som kommer ta oss från Stockholm upp till Narvik med SJ Nattåg 94. För att spendera två dagar i Staden vid Atlantkusten med förhoppningen om att få se norrsken. Innan det bär av till den lilla flygplatsen Narvik-Framnes Airport För att flyga med Widerøe flight 0853 till ner till Bodø. Där vi spenderar natten innan vi kliver ombord på NSB mot Trondheim för tågbyte mot Oslo.

2015 ska bli ett resår

Jag hoppas att jag kommer kunna förgylla 2015 med mer resande och fler intressanta platser. Framförallt nu när jag har fler fördelar med mitt resande. Samt att jag hoppas på ett nytt projekt med mer resande och kanske lite mer hotellnätter.

Men mitt mål är att till hösten ta mig tillbaks till den lilla ön i Medelhavet där hela konceptet för Grattis Världen föddes för drygt ett år sedan. Och vem vet jag kanske borde skriva en årskrönika över mitt resår 2014 samt bjuda på tårta då bloggen fyllde 1 år den 29:e december.

/ JK

Taggad

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: