Tack SAS för att ni blir ännu sämre..

SAS GoldUnder november så ängade jag mig åt att göra så kallade mileage runs med SAS. För att till slut uppnå nivån som Gold member inom Star Alliance. Just för att jag ska kunna få plocka russinen ut kakan och resa lite mer bekvämt och bekymmerslöst. Och det tog mig totalt fem resor via Kastrup till Både Berlin och Aten för att dra in potten på 51.500 Eurobonuspoäng.

Under mitt första första mileage run till Berlin i september så blev ju min flight från Kastrup bombhotad av några imbeciller. Vilket resulterade i att jag på nytt blev omdirigerad till det tyska lågprisflygbolaget Air Berlin. Vilket medförde att jag den gången missade mitt Silverkort med EN flight.

Jag hade noga räknat ut mitt resemönster för att knipa den nya statusen och som skulle ge mig ytterligare en väska för souvenirer från mina resor. Men nu fick jag dock göra om det hela och dra på ytterligare en resa till Berlin, Men vad för det? Jag gillar berlin skarpt som stad.

Tack SAS..

Lagom till att jag lyckas uppnå mitt mål att få status som Gold. Så släpper SAS en bomb som skulle få Fatman och Little Boy att framstå som ytterst små bagateller i världshistorien.

För tydligen så har flygbolaget i fråga insett att deras nya strategi för deras eget kundlojalitetsprogram kallat Eurobonus 2.0 har varit för frikostigt med utdelningen av poäng. Och därför så kommer intjäningen på resor efter nyår nå bottennivåer för sina resenärer. Vilket nog påverkar oss status pax mest.

Jag såg fram emot att kunna dra in 25% mer poäng per resa. Så att jag sedan skulle kunna njuta mer av andra flygbolag och samtidigt ha säkrat mitt EBG till kommande period. Men istället för att luta mig tillbaks och slappna av med en kubansk cigarr och en kupa rom.

Så tvingas jag att att damma av passet och plåga mig igenom ytterligare en jobbig 22 timmars resa för att hamstra poäng.

/ JK

Taggad , , ,

2 tankar om “Tack SAS för att ni blir ännu sämre..

  1. […] nu efter att SAS har gått ut offentligt med att dem kommer att brutalt styckmörda sitt eget kundlojalitetsprogram. Så lär jag nog göra minst ett nytt studiebesök på flygplatsen under […]

    Gilla

  2. […] för en vanlig ekonomistol även om käket ingår i biljetten. Framförallt inte efter som att  SAS slaktade sitt eget bonusprogram vilket gör att jag får en riktigt kass […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: