100 kr rabatt med Uber

I mitt senaste blogginlägg om min resa till ner Berlin. Så skrev jag en del om den amerikanska limousinetjänsten Uber. Och i det här blogginlägget så tänkte jag snabbt gå igenom och förklara vad det rör dig om. Och dessutom bjuda på en rabattkod. För det är väl sånt vanliga bloggar pysslar med?
UBERJag har använt Uber ganska så ofta de senaste månaderna. Just för att det är så pass smidigt med kontantlösa resor. Sen är det även drygt 30% billigare än en vanlig taxi. SvD Näringsliv skrev en intressant artikel om Uber i början av året. Och idag finns företaget i mer än 200 städer europeiska städer. Även om det just är Stockholm som har haft den snabbaste expansionen.

Appen

Jag gillar appen skarpt även om jag i normala fall kan vara aningen paranoid över hur mycket en telefon avslöjar för storebror. Men man beställer enkelt en bil med några få knapptryckningar. Chauffören ser direkt vart man befinner sig med hjälp av mobilens GPS.

Och när man har kommit fram till målet så är det bara att kliva ur och gå. Appen drar pengarna direkt från kortet som aldrig behöver lämna plånboken. Sen att en resa sällan kostar mer än 90 spänn oavsett om man är ensam eller full bil gör det inte sämre. Läs mer om Uber-appen på företagets hemsida.

/ JK

Taggad , , , ,

6 tankar om “100 kr rabatt med Uber

 1. […] klockan 23. Och jag som skulle gå upp klockan 04 bara att ställa klockan. Okristligt tidigt så beställer jag en Uber för att ta mig till Centralen och Flygbussarna för att ta mig ut till […]

  Gilla

 2. […] jag gav upp och bestämde mig istället för att ta en Uber. Och efter en snabbcheck på mobilen så såg jag att en enkelresa till Berlin Zoo skulle kosta […]

  Gilla

 3. […] sett så brukar jag få gå upp klockan 04;00 för att beställa en Uber till antingen Arlanda Express eller Flygbussarna. Lite beroende på bagagemängd när jag ska ut […]

  Gilla

 4. […] arma trumhinnor resan klockan 04. För att sedan krypa in i duschen innan det är dags för att beställa en Uber ner till Centralen och Arlanda Express. Alternativt Flygbussarna beroende på hur mycket packning […]

  Gilla

 5. Hans skriver:

  Hej , Hur kan det vara att platsen [länk] har bättre koder än här ? Är alla koderna inte på samma belopp ?

  Gilla

  • johankaly skriver:

   Hej Hans! Det kan jag faktiskt inte svara på. Och den enda gången som jag har sett en rabattkod med ett högre belopp var när SAS hade ett erbjudande för något år sedan. Jag pratade även med en Uberchafför om saken. Och han hade aldrig ens hört talats om att det skulle finnas en rabattkod över 100 sek som inte var en del av en kampanj. Så prova att regga dig med ovanstående länk på egen risk. / Johan

   Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: