Hur mycket har jag egentligen spenderat på Kastrup?

Screenshot_2014-10-01-14-43-39– De bara super och super, det skulle mamma inte tycka om. Känns citatet lite bekant? Det är hämtar ur Pippi på de sju haven och myntas av Annika på en taverna  i sjörövarstaden Porto Piluse.

När jag kontrollerade mitt CPH Advantage konto så blev jag mäkta förvånad när jag upptäckte att det endast saknas 436 kr för att jag ska bli premium. Det betyder att jag har spenderar nästan 10.000 DKK på flygplatsen ifråga. Men kan det verkligen stämma?

Att jag dessutom har 21425 CPH Advantage poäng att spendera är inte heller så dumt. Och som Premium kommer jag att tjäna 200% till poängsaldot på mina inköp i utvalda restauranger, butiker och annat på Kastrup.

Men sist jag besökte Kastrup så slutade min nota på drygt 2100DKK för några påsar (som syns på bilden nedanför) till det dammsamlande barskåpet. Så helt omöjligt är det kanske inte ändå.

2014-09-09 13.04.00Förbeställ spriten på Kastrup

Jag har tidigare skrivit i Grattis Världen om att det är både enkelt och smidigt att förbeställa sina varor och hämta upp en färdigpackad i en påse. Antingen när man landar på flygplatsen eller efter säkerhetskontrollen. Sen att man som medlem i Eurobonus kan tjäna 500 extrapoäng per 1000 DKK som man spenderar i onlineshoppen.

Men värt att notera är att man tyvärr inte får några Eurobonuspoäng om man handlar i de fysiska butikerna. Men däremot så tjänar man CPH Advantage poäng på alla sina inköp.

/ JK

Taggad , ,

En tanke på “Hur mycket har jag egentligen spenderat på Kastrup?

  1. […] har tidigare funderar över hur mycket jag har spenderat på Kastrup. Och den här gången så hade jag några flaskor rom förbeställda som jag skulle hämta ut. Men […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: