Designa dina egna Bose Quiet Comfort 25 för $399

Bose QuietComfort 25Oavsett om du befinner dig på ett flygplan, åker tåg/buss/tunnelbana eller bara går på stan. Så är det fruktansvärt frustrerande med det omgivande bullret som alltid lyckas tränga sig igenom din favoritmusik och terrorisera dina trumhinnor. Vid dessa tillfällen så har de flesta av oss en förmåga att höja volymen till en dB-nivå. Så att även de som sitter i närheten riskerar att drabbas av tinnitus. Och ärligt talat så är det inte komfortabelt med så pass hög volym i öronen.

Men när man väl har upplevt den magiska världen bortom allt omgivande oljud. Så vill man aldrig mer vara utan ett par brusreducerande hörlurar. För vad kan vara mer avslappnande än att sjukna in i musiken utan att störas av bullriga flygplansmotorer eller barnskrik.

För genom åren så har jag provat och slitit ut åtskilliga par av olika In-Ar-hörlurar. Främst för att jag föredrar behändigheten med de små plupparna som bara är att stoppa i fickan när man inte använder dem. Men även för att jag har ansett att vanliga Around-Ear-hörlurar har sett ut som efterblivna hörselkåpor. Även om jag har använt såna hörlurar hemma vid de tillfällen jag inte riktigt har haft möjlighet att kräms ut min Cerwin Vega anläggning.

Men jag skulle för den delen aldrig gå runt med dessa på stan. Jag är faktiskt fortfarande tveksam till om jag skulle göra det idag också. Men det är högst ovärderligt när man reser och kan stänga ute omvärlden.

hörlurÄntligen finns ett sexigt alternativ att välja

Jag har länge varit spekulant på ett par Bose QuietComfort 15 och senare ett par Bose QuietComfort 25. Men helt ärligt så har priset på 2990 riksdaler avskräckt mig lite. Då jag inte anser att  de Bose hörlurarna  som idag finns på  marknaden är så sjukt osexiga i sitt svarta- eller silverutförande.

Men när jag tidigare googlade på lurarna för att se om dessa fanns i någon sexigare färg, Så upptäckte jag att man kan färgdesigna sina helt egna Bose QuietComfort 25 på företagets amerikanska hemsida. Dock är problemet bara att få hem lurarna till Sverige utan att tvingas betala ockersummor i tull och moms till den kära staten.

För det skulle öka på priset $399 med ungefär 34%. Så ett par lurarna skulle hamna på en summa nästan 5000 spänn. Även om det rör sig om kvalité och en grymt bra garanti. Så är jag tveksam. Så det kanske blir en resa till USA snart för att hämta min eventuella beställning.

Beställa i USA och få leverans till Sverige

Problemet återstår som sagt med att få hem lurarna till Sverige utan att åka på obehaget med att betala tull och moms. Ett alternativ är naturligtvis att faktiskt hämta beställningen direkt i USA. Men det känns och andra sidan lite Overkill. Även om man kan få en resa över Atlanten i ekonomiklass för samma pris som för lurarna.

Men och andra sidan så har jag ett par vänner som driver en Shopping Adress logistikfirma i Alabama. Som har specialiserat sig på att ta emot beställningar inom USA. Och sedan skicka dessa till Sverige med flygfrakt eller fraktbåt. Så ett alternativ är alltid att be dem skicka lurarna med ett nedskrivet värde. Utifall tullen skulle nosa upp mitt paket och ge mig smällen för tull och moms.

Men vilken design ska jag ha?

Sen så kan jag ju naturligtvis inte bestämma mig för vilken design jag vill ha på mina hörlurar. Därför skapade jag några olika varianter för att dela några alternativ med dig som läsare av Grattis Världen. Men även för att låta det sjunka in en del för min egen del.

Bose QuietComfort 25

/ JK

Taggad ,

En tanke på “Designa dina egna Bose Quiet Comfort 25 för $399

  1. […] hörlurar –  Satsa på ett par sköna Noise Cancelling hörlurar från Bose. Så slipper du höra dina medpassagerare som tror att tågresande är en dB-tävling. Och som […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: