En natt på Jumbo Stay Arlanda

Jumbo7

De flesta som har besökt Arlanda de senaste 5 åren har nog knappast missat Singapore Airlines gamla Boeing 747-212B. Som vid infarten till flygplatsen med sina drygt 70 meter långa kropp och sitt vingspann på över 64 meter.

Som jag tidigare har skrivit så bokade jag in mig på en så kalla Mileage Run till Berlin den 11 september. Men efter några dagar så fick jag veta att jag kommer vara tvungen att närvara vid ett möte det datumet. Så därför fick jag boka om mina flygbiljetter. Så jag flyger  till Berlin i morgon på en ¨drygt 5 timmar lång citybreak inne i centrum istället.

Jag har tidigare skrivit blogginlägg om både hur man sover på en flygplats samt hur man sover på ett flygplan. Dessutom så skrev jag ett blogginlägg i Grattis Världen om min natt på det försvenskade tubhotellet Rest & Fly.

Jumbo2

Och i med att min första flight till Kastrup avgår först kl 11:40 så bestämde jag mig för att boka en natt på vandrarhemmet Jumbo Hostel. Delvis för att det är ett udda boende som som jag länge tänkt besöka. Men även för att kunna skriva om min upplevelse av vistelsen i Grattis Världen.

För även om jag har planer på att smyga in i en gammal atomubåt under min vistelse i Murmansk. Så känns ändå en gammal Jumbo som ett bra objekt för den här resebloggen.

Jumbo1

Det är mänskligt att fela

För just det gamla ordspråket passar in i det här blogginlägget. Och vad kan vara lämpligare än att citera sig själv från ett tidigare inlägg. När man inte lever som man lär.

Jag är även av den uppfattningen att om man ska ta kort på sitt hotellrum för att skryta på Facebook och andra sociala medier. Så ska man faktiskt ta kort när man väl har gjort sig hemmastadd i rummet. Därför är mina bilder inte så estetiskt vackra och tilltalande som i en reklambroschyr.

Och tyvärr så har jag glömt laddaren till mobilen och surfplattan hemma. Så av den anledningen kan jag inte ta några egna bilder.  Därför fick jag  tråkigt nog lov att låna några bilder från Google (precis som andra andra bloggare gör).

Jumbo3 Jumbo4

Av bekvämlighets själ så bokade jag ett eget rum. Konceptet med sovsal eller delade rum med främlingar har aldrig fallit mig i smaken. Dock hoppas jag på att få vakna till en inbjudande och mättande frukost. Innan sköna promenaden till Terminal 5 och SAS Loungen.

Jumbo6

/ JK

Taggad , , , , , , ,

2 tankar om “En natt på Jumbo Stay Arlanda

  1. […] En natt på Jumbo Stay Arlanda […]

    Gilla

  2. […] startade trots allt åtminstånde ganska hyfsat efter en lång natts sömn på det intressanta vandrarhemmet Jumbo Stay. Och efter att ha inmundigat en spartans frukost bestående av en kexchoklad och en banan. Så […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: