Pimpa nesesären som en äkta pillertrillare

Pilller boxJag har tidigare berättar i Grattis Världen om min förkärlek för de lite mer udda och retro reseprylarna. För att resa är inte alltid att ta sig från A till O. För det är minst lika viktigt att njuta på vägen. Även om det här blogginlägget kanske inte så inriktat på njutning vid första anblicken. Eller jo kanske, vissa har ju en viss förmåga att associera färgglada piller med fest.

Men för den som är intresserad av att botanisera bland psykedeliska droger så lär det här blogginlägget bli en besvikelse. För det tyvärr bara en fortsättning på min jakt efter udda reseaccessoarer.

De senaste månaderna så har jag fått en hel del skön uppmärksamhet på olika flygplatser och tåg p.g.a mina Lego Bagage Tags som pryder mina resväskor. Och av en slump så hittade jag tidigare idag pillerburkar eller kanske snarare kapslar i form av färgglada piller.

IMAG0687

Så jag beställde en av varje färg för det överkomliga priset av $3 styck. Även om jag antagligen inte kommer att använda dem mest som en roligt men ack så skrymmande reseassocierar.

Då jag även har en förmåga att bli stoppad i tullen lite varstans. Så ser jag det även som en kul grej att ha dessa piller kapslar i en stor ZIP-påse som man normalt har för vätskor. Och visst kanske det kan framstå som ganska töntigt för en del avdankade charterturister när min väska kommer före deras eget bagage på bagagebandet med en gul legobit som igenkänning.

Men för oss som är födda 1980-talet och fick växa upp med en ny Nintendo 8-bitars NES konsol och Mario Bros spelen. Har det sakta växt fram en retro subkultur som har anmanat de små detaljerna. Och som det gamla Grattis Världen ordspråket säger; Alltid retar det någon och i det här fallet fullare.

/ JK

Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: