Borta bra men hemma bäst?

Nu har det gått ett par dagar sedan jag kom hem från vår spontana weekend till Warszawa och min spontana tripp över Kastrup hem. Och det är alltid en speciell känsla när man landar på Arlanda och man vet att det inte kommer dröja allt för läge fören man åter står där med ett handbagage och väntar på att få borda planet.

Och om tre veckor kommer vi att ses igen. Då ska jag bege mig upp till Luleå och Boden tillsammans med några polare för att besöka entreprenadmässan Load Up North. Och förhoppningsvis ska vi även hinna med att få utforska Rödbergsfortet och dess hemligheter.

/ JK

Taggad , , , , , ,

En tanke på “Borta bra men hemma bäst?

  1. […] till Warszawa och nu planeras en resa till Amsterdam, men däremellan kommer (en resa till) Luleå och Boden. Någon läsare kanske tror att jag har fått hybris och ska försöka bocka av alla Europas […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: