Uppdaterad till Executive Room på Hotell Bristol Warszawa

Hotel-Bristol-Warsaw-007

Redan från början så var vår plan att boka ett minst 4 stjärnigt hotell centralt i Warszawa inför vår weekend. Och efter att jag hade studerat utbudet så föll vårt enhetliga beslut för det anrika Hotell Bristol som har en spännande historia som sträcker sig ända tillbaks till 1901 vilket gör att byggnaden har stått pall för och  överlevt två brinnande världskrig.

Och jag kan bara konstatera att man varken kan bo mer centralt än så här. För det märks tydligt att interiören är påkostad i en klassisk stil som helt och hållet genomsyrar hela hotellet. Som med sin charm välkomnar även den mest kritiske Grattis Världen skribenten.

För jag kommer garanterat att göra många fler besök på detta magnifika ”budget-hotell” i framtiden som inte kostar så mycket mer än ett vandrarhem i Sverige per natt trots sina 5 stjärnor.

Hotel_Bristol_Lobby

Vi hade bokat fyra separata rum. Var av jag och en annan polare i sällskapet hade bokat varsitt Classic room med King Size Bed. Men efter att jag checkat ut min rumsnyckel och öppnat dörren så upptäckte jag att det hade blivit fel med rummet. För jag hade fått ett twin room rum med två separata sängar i stället.

Men efter att jag ringt ner till receptionen och klagat så fick jag veta att ett av våra tidigare rum hade dubbelbokats. Så därför hade receptionisten valt att uppdatera båda våra rum till ett Executive Room i stället som konspiration. Hon förklarade även att min Eurobonus status fick oss att gå före i kön för uppdateringar, så tack för det SAS.

2014-08-03 10.26.13

2014-08-03 09.38.23

Jag är även av den uppfattningen att om man ska ta kort på sitt hotellrum för att skryta på Facebook och andra sociala medier. Så ska man faktiskt ta kort när man väl har gjort sig hemmastadd i rummet. Därför är mina bilder inte så estetiskt vackra och tilltalande som i en reklambroschyr.

Men och andra sidan så är det här Grattis Världen. Därför behöver saker inte vara varken välputsade eller perfekta. Det är ju trots allt alla resebloggars oslipade diamant.

2014-08-03 10.26.24

2014-08-03 10.26.54

/ JK

Taggad , , , ,

5 tankar om “Uppdaterad till Executive Room på Hotell Bristol Warszawa

 1. […] när vi åkte med taxin till vårt hotell på torsdagen så hade vi gjort upp med taxichauffören om att han skulle hämta oss vid hotellet och köra oss […]

  Gilla

 2. […] gång som jag kommer att besöka Warszawa så kommer jag att välja  det antika Hotell Bristol som mitt basläger. Samt att jag har lärt mig att hitta i den Gamla Staden. Så jag ser fram emot […]

  Gilla

 3. […] när vi åkte med honom till vårt hotell på torsdagen så hade vi gjort upp med taxichauffören om att han skulle hämta oss vid hotellet på söndagen […]

  Gilla

 4. […] som ställs fram av städerskan. Och jag kan varmt rekommendera det femstjärniga hotellet Hotell Bristol i Warszawa för detta ändamål. Just för deras tvål och schampo verkligen är bland det mest välluktande […]

  Gilla

 5. […] passar in i det här blogginlägget. Och vad kan vara lämpligare än att citera sig själv från ett tidigare inlägg. När man inte lever som man […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: