Det blir billigt, det blir roligt, Det blir toppen! – Jo Tjena!

beer

Varför bokar vi inte bara en weekendresa till någon skön stad i Europa?

Du kanske känner igen dig i citatet ovanför? För det börjar alltid med ann en mindre begåvad vän kläcker en idé om att man borde sticka iväg en en helg. Men i slutändan så ligger man apatisk med magsår och utslagna tänder i en orörlig klump på golvet. Just för att det i slutändan blir just DU som får agera reseplanerare från början till slut.

För det verkar faktiskt inte spela någon roll om man bara ska hyra en stuga i Sälen eller planera en längre söndagsutflykt med målet att hitta kvarlevorna efter Andrés polarexpedition som försvann uppe på istäcket i Arktis 1897.

För när ett gäng lobotomerade grabbar (som närmar sig 30-sträcket) börjar planera inför en Las Vegas resa så är det inte långt till dekadens och sodomi som skulle få 19:e kapitlet i Första Mosebok att framstå som en trevlig och genuin familjeutflykt.

Och nu har planerna börjat smidas inför en mindre weekend till ”någon skön stad i Europa”. Och av någon outgrundlig anledningar så fick jag axla rollen som reseplanerare. Men naturligtvis så var kriterierna inför resan hårda!

 • Billiga flygbiljetter (max 3000 spänn T&T)
 • Bra hotell (minst 4-stjärnigt)
 • Intressanta sevärdheter
 • Billig öl

Att hitta en billig resa med i början av augusti är nog lika enkelt som att hitta en nål i en höstack. För efter åtskilliga timmar av letande hos diverse olika flygbolag så har jag lyckats pussla ihop en resa till Warszawa. Tyvärr så föll lotten på att låta Ryanair transportera oss till den gamla Sovjetiska lydstaten.

/ JK

Taggad , ,

3 tankar om “Det blir billigt, det blir roligt, Det blir toppen! – Jo Tjena!

 1. […] ta till mig innebörden av dessa visdomsord för det ligger sanning i den frasen. Inför vår spontanresa till Warszawa så bokade jag korkat nog våra biljetter med Ryanair, just för att vi kommer att befinna oss i […]

  Gilla

 2. […] inför vår spontanresa till den forna Sovjetstaten Polen och dess huvudstad Warszawa. Så var jag korkad nog att boka våra biljetter med Ryanair. Av den enkla anledningen att vi […]

  Gilla

 3. […] intryck av Warszawa med att jag vill återvända. Efter att vi hade bestämt oss för att låta vår resa gå till den här staden så började jag snabbt titta på turistfällor. Just för att hitta saker som jag visste att vi […]

  Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: