Pimpa resväskan med LEGO Bagage Tags

LEGO Bagage Tag

Om det kanske beror på att jag jag är född på mitten av 80-talet och därför har fått en viss förkärlek för just retroprylar vet jag inte. Dock vet jag att många av er som läser Grattis Världen precis som jag gillar lite mer udda attiraljer. Därför har jag nu skapat en ny kategori kallad resetillbehör där jag kommer att skriva om praktiska prylar som jag själv använder eller tänker köpa.

Under min korta visit i Bratislava så hittade jag av en slump en butik som skulle få Buttericks på Drottninggatan i Sthlm att framstå som en övergiven elefantkyrkogård. För den här butiken var verkligen överfylld med många nostalgiska prylar som påminde mig mycket om min barndom.

Idag blev jag glatt överraskad när jag började gå igenom en av mina resväskor som jag fortfarande inte har orkat packat ur. För mitt ibland alla mina smutsiga underkläder och en halvdrucken flaska taxfreesprit så hittade jag mina LEGO luggage tags! Hittills så har jag använt mig av Samsonites egna bagagetaggar.

Men nu ska jag pimpa mina resväskor med enligt mig en ganska så småtöntig men ack så utmärkande detalj på transportbandet när man står och väntar på bagaget. Och efter lite spontant googlade så hittade jag en webbutik i USA som saluför ett brett sortiment i olika färger.

Jag blev barnsligt nog så exalterad att jag slog till och köpte 10 stycken direkt i olika färger utan att tveka. Så om någon av er läsare är intresserad av att köpa en är det bara att kontakta mig.

Jag släpper dem för endast ynka 100 riksdaler styck inklusive brevfrakt inom Sverige. Och om webbutiken Coolstuff.se skulle få för sig att ta in dessa tags i sitt sortiment så misstänker jag att dem skulle kosta närmare 149 spänn styck. Först till kvarn!

/JK

Taggad , ,

En tanke på “Pimpa resväskan med LEGO Bagage Tags

  1. […] så har jag fått en hel del skön uppmärksamhet på olika flygplatser och tåg p.g.a mina Lego Bagage Tags som pryder mina resväskor. Och av en slump så hittade jag tidigare idag pillerburkar eller kanske […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: