Vilken tjej vill dejta en kille på rad 22F?

SAS dildo

Det här inlägget kommer förhoppningsvis att vara ett relativt unikt inlägg för

just Grattis Världen. Men ingen kan ju ha missat den totala mediehysteri som bland annat Expressen lyckats piskat upp den senaste veckan med SAS som  gallionsfigur.

Vid första anblicken kanske det verkar vara ett komiskt sammanträffande att Amandas dildo stoppade en hel flight till Kroatiens huvudstad Split. Innan det några dagar senare åter skulle bli dags för SAS att hamna på löpsedlarna och artiklar som delades i sociala medier. När Martin Lundmarks försök att hitta drömtjejen. genom en tragisk efterlysning på Facebook.

Min personliga och hemmasnickrade konspirationsteori bygger i det stora hela på att SAS har gett en reklambyrå i uppdrag att skapa en PR-kupp för att ge flygbolaget lite mediapublicitet i samband med deras nya sommarpriser till utvalda städer i Europa.

Men med en mildare framtoning än den som Ryanair normalt använder sig av. När dem hotar med att dra in toaletter och införa ståplatser. Även om det först gnälls så väljer många att flyga med låsbolag just för att priserna är så låga. Ändå gnäller man över att allt i slutändan kostar extra för att ta sig från A till B.

En snabb genomgång av mina synpunkter

Strax innan flygavgången mellan Arlanda och Split i lördags upptäckte säkerhetspersonal ett misstänkt föremål i en resväska. Passagerarna ombads att lämna flygplanet – bara för att upptäcka att den misstänkta bomben i själva verket var 20-åriga Amandas vibrator som vaknat till liv i resväskan.

– Det var till en början en rätt så skämmig resa men nu ser jag det som en kul grej, säger hon till Expressen.

Visst det är en rolig historia och det är helt klart något som kan hända alla. Så jag ser absolut inga moraliska aspekter i denna artikel. Och tråkigt nog så blev det även en negativ efterklang kring det hela.

Men om man ser till händelsen så är den genialisk. En ung söt tjej som är med om en pinsam händelse men ändå öppet står för den. Dels delas artikeln för att den är rolig, men även för att den följer tidens vindar.

Vilken tjej vill dejta en killa på rad 22F?

Sas tjej

En kille såg en söt tjej just när planet skulle lyfta.

Då plockade han upp mobilen, fotograferade genom fönstret och efterlyste henne på Facebook.

Nästan 9000 delningar senare svarar hon NEJ på hans dejtförslag.

Det är faktiskt förvånansvärt många stollar som har hyllat Martin Lundmarks efterlysning av SAS tjejen på bilden via Facebook. Och hade det inte varit för min övertygelse om att det hela är en PR-kupp skapad för SAS så hade jag dömt ut Martins perverterade fluktande när han sitter fastklistrad i fönstret som ett fall för lobotomera.

Men i och med att hon dissade Martin och krossade hans hjärta så fick historien ytterligare en twistad uppsving. där pöbeln tycker synd om honom och SAS får lite mer PR.

/ JK

Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: