Mer och mer reseblogg

travel-planning

Från att ha varit ett vykort i bloggformat så har Grattis Världen delvis med tiden utvecklats till en reseblogg. Dels för att jag får en del frågor från läsare om tips på hur man reser enkelt och smidigt. Och dels för att jag vill ge Grattis Världen en bredare tvist än att vara handla om min vardag på Malta.

Så därför har jag börjat kladda på några kommande blogginlägg som jag tror att de flesta av er Grattis Världen läsare kommer att ha nytta av. För även om jag normalt reser inom Europa, vilket innebär att jag på sin höjd tillbringar timmar i ett flygplan per resa. Så kommer jag även avhandla en hel del tips som jag fått eller lärt mig genom åren för att kunna:

/ JK

Taggad ,

En tanke på “Mer och mer reseblogg

  1. […] jag har nämnt tidigare så börjar Grattis Världen bli mer och mer av en reseblogg med tips och råd. För någon dag sedan så träffade jag några nyanlända svenskar som jag har […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: