Julskyltning i New York? Ja, Kanske det

see-christmas-nyc-before-i-die1

De senaste dagarna så har jag börjat att skissa lite på olika alternativa resplaner infört vår planerade Las Vegas resa över jul och nyår. När jag föreslog att vi borde flyga från Arlanda -> New York -> Las Vegas så kom det lite som en chock för några av de andra att resan skulle ta drygt 17 timmar inräknat en mellanlandning på en och en halv timme i New York.

För att spendera 8 timmar över Atlanten till New York är ju inget jetlag-självmord precis. Men att efter en dryg timmes bensträckare kuska vidare ytterligare 8 timmar inrikes med United Airlines till Las Vegas är snudd på tristess. Så det är inte omöjligt att det blir ett intressant stopp på en dag eller två i New York på ditvägen. För även om ingen av oss gillar julen speciellt mycket så är nog julskyltningen i New York värd ett besök. För vem minns inte färgprakten i filmen Ensam hemma 2 – vilse i New York.

/ JK

Taggad , , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: