#jagåtfrukostidagockså

Jag vet att jag redan från början tydligt klargjorde att Grattis världen inte skulle blir en hashtag #jagåtfrukostidagockså blogg. För jag tror inte att du som följare av Grattis Världen är speciellt intresserad av att intresserad av att jag normalt inte alls gillar yoghurt. Men att jag faktiskt har hittat en som är god. För det kan väl inte vara vara jag som är trött på personer som använder hashtags framför varenda ord så att skärmen ser ut som ett jävla myggnät?

Yougurt

/JK

Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: