Morgonpromenad längst Surfside

Ända sedan våra hjälmbeprydda förfäder började utforska haven har vi svenskar dragits till de förtrollande stränderna för att blicka ut mot horisonten i väntan på att våra tappra män och kvinnor skulle återkomma med ärorika byten. Medan man i västra Europa i ren skräck enligt traditionen läste bönen A furore Normannorum libera nos, Domine (För nordmännens raseri, bevare oss, milde herre Gud!).

Att bo på en ö mitt i Medelhavet och ha både havsutsikt och närheten till stranden är livskvalité. Sen att man kan vara så gott som ensam på sin morgonpromenad är inte heller något som jag anser vara negativt. Och då många av er som följer Grattis Världen ville se mer bilder passade jag även på att ta några mobilfoton den här morgonen.

Surfside Malta

Surfside Malta

Surfside Malta

Surfside Malta

Surfside Malta

/JK

Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: