En Fyra för EN

Efter att jag har spenderat 11 nätter på fyra olika hotell runt om i Slima. Kom jag i kontakt med en mäklare genom en gemensam vän. Efter att jag förklarat att jag vill ha två sovrum och havsutsikt. Visade han en modern lägenhet på 140 kvm med tre sovrum, två badrum och en magisk utsikt över Balluta Bay. St Jullians. Även om lägenheten känns aningen stor för en person är det en frihet att kunna arbeta hemifrån vissa dagar.

I mitt kvarter har jag både bageri och fruktbilar som förser mig med nybakt bröd och ekologisk frukt till bra priser. Någon gata ner finns både slaktare, fiskhandlare och flera mini markets. Trots detta saknar jag att handla på en vanlig ICA Maxi där man hittar det mesta utan att behöva skriva om inköpslistan. Naturligtvis finns det även större flera matbutiker i närheten.

Om du som läser det här inlägget är i behov av en lägenhet på Malta ska du inte tveka att höra av dig direkt till mig. Jag har redan efter en vecka hjälpt 8 svenskar att finna en lägenhet och visat dem Slima och St Julians.

/ JK

Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: