Hej då Sverige

Precis som jag lovade den 7:e december, lanserar jag nu bloggen Grattis Världen. Just nu sitter jag och smuttar på en kopp blaskigt 7-Eleven kaffe, på väg ut mot Arlanda, tillsammans med Hela mitt liv i två resväskor.

Du som har följt nedräkningen har säkert även uppmärksammat att jag har publicerat ett par till inlägg från december. I första inlägget av Grattis Världen skrev jag att min version var att gå emot strömmen av nypublicerade bloggar och redan från början skapa ett läsarvärde. Således har jag därför även släppt tidigare inlägg, som främst handlar om mina förberedelser och tankar inför min emigration ner till Malta. 

Jag landar kl 9:35 lokal tid på Heathrow, London. Så en äkta och flottig English breakfas på The Globe står på menyn, (även om det ingår en frukostlåda i SAS Plus) innan jag ska spendera Några timmar i London. Så följ Grattis Världen på Instagram för det kommer en hel del foton under dagen.

Mi vida loca

/ JK

Taggad , , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: