Några timmar i London

Som jag tidigare berättade i inlägget Enkelbiljett till Malta så bokade jag in en extra lång 11 timmars mellanlandning på Heathrow. Främst för att spendera runt 9 timmar i London, men också för att flyga business class mellan UK och Malta. Jag landar redan kl 9:35 på Heathrow, så en äkta English breakfast på The Globe är ett av mina första depåstopp.

Väl på Heathrow planerar jag att ta den blå linjen in mot Piccadilly Cirkus Station och centrala London, vilket tar drygt 50 minuter med tunnelbanan. Men på vägen tillbaks till flygplatsen så kommer jag att att ta snabbtåget Heathrow Express från  Paddington Station, mest för att spara tid då det endast tar 15 minuter.

Jag har även passat på att skaffa ett lokalt kontantkort med 1GB surf, för att enkelt kunna kolla tidtabeller och kartor till lokaltaxa. Undertecknad har även £73 som ligger och skräpar. Så det blir en snabb butiksrond runt Piccadilly Circus. Innan  min visit på Madame Tussaud’s berömda vaxkabinett.

Och så mycket mer lär jag tyvärr inte hinna med innan det åter är dags för mig att bege sig ut mot flygplatsen, och passera säkerhetskontrollen till gaten för en välbehövlig bit mat innan nästa anslutningsflyg ner mot Malta. Men jag kan garantera att Grattis Världen kommer att skriva mer om London vid ett senare tillfälle.

 / JK

LGW London Gatwick

Taggad , , , , , ,

En tanke på “Några timmar i London

  1. […] till tullare fick jag veta att mina incheckade väskor hade plockats ut för kontroll. Min planerade Londonvisit under mellanlandningen resulterade i att jag fick tillbringa 6 timmar på en rätt så obekväm […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: