Grattis Världen, nu på Instagram

Efter mitt radikala avslöjande om att jag kommer att börja blogga på Grattis Världen så har ett flertal av mina vänner hört av sig med lovord. Majoriteten har även påpekat att jag borde skaffa ett Instagramkonto till bloggen. Även om jag delvis arbetar inom marknadsföring, och mycket väl är medveten om att det är viktigt att arbeta med flera sociala kanaler parallellt för att nå ut till en potentiell läsargrupp och sakta bygga ett varumärke.

Så jag skaffade ett nytt Instagramkonto som främst är till för att dela med mig av bilder som inte får plats på bloggen. För mig är Grattis Världen enbart ett sidointresse, som ger mig utlopp för mig egna skrivande. Fast även om jag bitvis har försökt att skapa ett Kinderägg som blandar friskt mellan fakta och vardag med en viss ironisk underton.

Samtidigt ser jag bloggen som ett slags fragment till en självbiografi och redogörelse, som jag kan falla tillbaks på den dagen jag har blivit gammal och senil. Eller för mina barnbarn som troligen kommer att fundera över vad för jävla vettvilling deras morfar/farfar egentligen vad. När han sålde sin själ till Djävulen för Rock & Roll i en av livets smutsiga vägkorsningar, precis som den amerikanske bluesmusikern Robert Jonsson.

instagram.com/johankaly#

/ JK

Taggad ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: