Slitz hade skiftnycklar, Grattis Världen har ananaser

Expressen har sina getingar, Slitz hade sina skiftnycklar och Grattis Världen har sina ananaser. Helt enkelt symboler för att gestalta en betygsättning för recensioner. Och med all säkerhet funderar du nog som läsare av bloggen nog över hur fan det kommer sig att jag har valt just en rosettväxt av alla sabla ting som symbolspråk Grattis Världen.

Enkelt förklarat så började allt med ett practical joke för många år sedan. Efter en ganska blöt natt roade jag mig med att dekorera just en ananas i  Mr Potato Head stil hos en god vän innan jag placerade den i hans kylskåp. Vilket han än idag anser som ett både kreativt och aningen rubbat tilltag.

Så när jag skulle välja ett objekt som skulle få representera Grattis Världen fick det helt enkelt bli ananaser. Så inledningsvis kommer jag att skrivas en hel del recensioner av varierande slag. Om allt från produkter, platser, och evenemang till allt möjligt. Som jag anser är värda att analysera djupare och recensera med betygsskalan topp 10 till skitbetyget 1 anmanas. Den som följer Grattis Världen kommer att får se vad en skadad hjärna kan komma på.

/ JK

Annanas

Taggad

2 tankar om “Slitz hade skiftnycklar, Grattis Världen har ananaser

  1. […] Grattis Världen ger ändå turen 7 av 10 ananaser just för att den är ganska annorlunda och inte så sablans svensk med pekpinnar från alla […]

    Gilla

  2. […] Men om man åker före klockan 09:00 så erbjuds man SAS frukostlåda samt varmt bröd. Och den här gången så blev det salami, ost och paprika som pålägg. Därför ger jag frukosten 4 ananaser av 5. […]

    Gilla

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: