Grattis Världen, lanseras den 29:e december

BloggHeadTill skillnad från andra bloggar har jag valt att ge Grattis Världen ett lanseringsdatum. Dels för att jag vill skapa en del eftertänksamt textmaterial för att inte släppa ett metaforiskt Kinderägg utan varken choklad eller leksak. Men framförallt för att bloggens primära syfte inte träder i kraft innan dess.

Grattis Världen är främst avsedd som ett levande vykort i bloggformat från mitt pittoreska liv som turist i tillvaron. Bloggens titel är framförallt vald med en stor nypa ironi, samtidigt som den ger en fingervisning om kalibern på kommande inlägg.

Även om jag har försökt intala mig själv om att den här gången ska jag försöka hålla en mer realistisk ton jämfört med mina tidigare alster. Så vet jag med mig redan nu att jag kommer att skriva i en smutsig och i vissa fall sarkastisk ton. Även om jag hoppas att bloggen ska kunna tillföra både trivial kunskap och inspiration till dig som läsare.

Så vem är jag och varför denna blogg? I all korthet så föddes jag sensommaren 1985, och har nomadiskt flackat runt ett halvt liv utan att finna platsen där jag vill slå ner mina bopålar och skaffa en vardag. För närvarande förbereder jag inför min kommande emigration ner till Malta för att prova på det omtalade livet som utlandssvensk mitt i Medelhavet.

Allt är relativt. Grattis Världen kör igång den 29:e december som den försenade julklappen du aldrig fick av jultomten.

/ JK

Taggad , ,

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: